DHOMAT E

HOTEL ROALB

dhomë treshe me pamje nga deti

Kjo treshe me ajër të kondicionuar përbëhet nga një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga kopshti. Njësia ka 1 krevat.

3 persona

1 tek & madh

1 tualet

dhoma standarde dyshe

Kjo dyshe standarde me ajër të kondicionuar përbëhet nga një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga kopshti. Njësia ka 1 krevat.

2 persona

1 dopio

1 tualet

dhoma dyshe me pamje nga deti

Kjo dhomë dyshe me ajër të kondicionuar përbëhet nga një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga kopshti. Njësia ka 1 krevat.

2 persona

1 dopio

1 tualet

dhomë standarde treshe dhe dyshe

Kjo treshe standarde me ajër të kondicionuar përbëhet nga një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga kopshti. Njësia ka 1 krevat.

3 persona

1 tek & madh

1 tualet

dhomë luksoze katërshe me pamje nga deti

Kjo katërshe luksoze me ajër të kondicionuar përbëhet nga një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga kopshti. Njësia ka 1 krevat.

4 persona

2 tek & 1 madh

1 tualet