Kalojeni kohën tuaj në hotelin tonë

Rreth Hotelit tonë

I vendosur në Vlorë, pak hapa nga plazhi i Radhimës dhe më pak se 1 km nga plazhi Al Breeze, Hotel Roalb ofron strehim me një kopsht dhe WiFi falas në të gjithë pronën gjithashtu. si parkim privat falas për mysafirët që ngasin makinën. Ky hotel me 4 yje ofron një bar. Akomodimi ofron një recepsion 24-orësh, hapësirë ​​për ruajtjen e bagazheve dhe shkëmbim valutor për mysafirët.

Plazhi i Baros është 1.5 km nga hoteli, ndërsa Plazhi i Radhimës është 2.7 km larg. Aeroporti më i afërt është Aeroporti Ndërkombëtar Nënë Tereza e Tiranës, 164 km nga Hotel Roalb.

Aminitete dhe shërbime të tjera

Gëzo bashkëpunim të plotë dhe cilësor

​​Parkim Falas

Hotel Roalb ofron parkim të gjerë falas, akses të sigurt, vendndodhje të përshtatshme, ndriçim i bollshëm dhe hyrje/dalje e lehtë.

01.

WiFi Falas

Hotel Roalb ofron WiFi me shpejtësi të lartë, lidhje të besueshme, sinjal të fortë, akses i lehtë dhe aftësi transmetimi pa probleme.

02.

Dhoma Familjare

Hotel Roalb përmban dhoma te bollshme familjare, shtretër të rehatshëm, pajisje miqësore për fëmijët, atmosferë komode dhe orendi moderne.

03.

Ndalohet Duhani

Hotel Roalb zbaton një politikë strikte për ndalimin e duhanit, duke siguruar ajër të pastër, pastër dhoma dhe një ambient i shëndetshëm.

04.

Çfarë tha për ne

Dëshmi dhe Klientet

Wilma

"Është e vështirë të gjesh staf më të mirë se në këtë vend. Vend i mrekullueshëm, i qetë vend me një plazh të madh të vogël janë të përfshira shezlongët. Dy djemtë që drejtojnë këtë vendi bëri udhëtimin tonë dhe ishte kaq i sjellshëm dhe i dobishëm. Mëngjesi ishte pak i mirë...”

Via Booking.com

Amina

“Vendndodhja e hotelit është shumë e mirë dhe afër plazhit privat. ne qëndroi në një dhomë me një ballkon të bukur dhe një pamje nga deti. Mëngjesi ishte i mirë. Nje i ri recepsionisti fliste anglisht dhe ishte shumë i sjellshëm dhe miqësor.”

Via Booking.com

Bojan

“Hoteli është thjesht i përsosur. Është pa njolla e pastër dhe vetëm përballë një të bukur Plazhi i vogël me çadra dhe shezlonge falas të ofruara për mysafirët e hotelit. Shtretërit janë komod, mëngjesi ka mjaft larmi ushqimesh. Stafi është shumë i sjellshëm dhe...”

Via Booking.com